Στην Αυστραλία αναμένεται σήμερα ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος.

Με ενθουσιασμό και αισθήματα χαράς αναμένει η Ομογένεια της Αυστραλίας τον νέο Αρχιεπίσκοπο Μακάριο.

Όπως δήλωσαν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, περιμένουν τον νέο Αρχιεπίσκοπο από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (ώρα Ελλάδος).

Η Ομογένεια βλέπει στο πρόσωπο του νέου Αρχιεπισκόπου έναν νέο σε ηλικία και μορφωμένο Ιεράρχη. Όπως ανέφεραν το έργο του Αρχιεπισκόπου Στυλιανού ήταν αρκετά σημαντικό για την τοπική κοινωνία και διατηρούν τη βεβαιότητα πως θα το συνεχίσει ο νέος Αρχιεπίσκοπος.

Μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, εξέφρασαν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE τη δυσαρέσκειά τους για το πως εξελίσσεται η πολιτική ζωή στη χώρα δίνοντας έμφαση στις απρεπείς εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι Έλληνες πολιτικοί.

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος και Ποιμενάρχης μας Σεβασμιώτατος κ.κ. ΜΑΚΑΡΙΟΣ θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Σύδνεϋ την 18η μηνός Ιουνίου και ώρα 6ην απογευματινήν.

Οι Βοηθοί Επίσκοποι της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, ο Κλήρος, οι Μοναστικές Αδελφότητες, ο ευσεβής λαός καθώς και εκπρόσωποι των κρατικών και πολιτικών αρχών θα υποδεχθούν τον νέο Αρχιεπίσκοπο στο αερολιμένα του Σύδνεϋ, όπου θα γίνει το πρώτον η επίσημη υποδοχή.

Η ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου θα πραγματοποιηθεί την 29ην Ιουνίου, ώρα 11η πρωινή, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (242 Cleveland Street, Redfern NSW 2016).

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.