Δωρεά 15.000 δολαρίων για την αγορά υγειονομικού υλικού για το Νοσοκομείο της Καστοριάς συγκέντρωσαν ο Σύλλογος Καστοριανών Νέας Υόρκης και η Αδελφότητα Κυριών Καστοριάς, σύμφωνα με τη σελίδα του Συλλόγου Καστοριανών Νέας Υόρκης στο facebook.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, ο Σύλλογος Καστοριανών Νέας Υόρκης «ΟΜΟΝΟΙΑ» και η Φιλανθρωπική Εταιρεία Κυρίες παραμένουν ενωμένοι και αφοσιωμένοι στους αδελφούς και αδελφές μας στην Καστοριά, στην Ελλάδα, που χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Θα δωρίσουμε $ 15,000 στο Νοσοκομείο Καστοριάς το οποίο θα χρηματοδοτήσει άμεσα ιατρικές προμήθειες που απαιτούνται επειγόντως ώστε το νοσοκομείο να συνεχίσει να θεραπεύει τους ασθενείς. Η παροικία μας προωθεί τον έρανο, και μπορείτε να στηρίξετε και να συνεισφέρετε σε αυτόν τον σκοπό κάνοντας δωρεά μέσω του PayPal https://www.paypal.me/societyofkastorians και θα σας οδηγήσει στον λογαριασμό του Συλλόγου ή στην Αναζήτηση του Συλλόγου Καστοριανών ΟΜΟΝΟΙΑ ή στο e-mail [email protected] Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!» αναγράφεται στην ανακοίνωση.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.