Κατά το σαρακοστιανό γλέντι που έγινε στον Αγιο Δημήτριο Αστόριας, στις 25 Μαρτίου, τιμήθηκαν τα στελέχη του σχολείου, Πέρσα Μαργαριτίδου (Persa Margaritidou), Δήμητρα Μουταφίδη (Dimitra Moutafidis), Βασιλική Ψυλλου (Vasiliki Psyllos), Μαρία Πεφάνη (Maria Pefanis), Μαίρη Σακκή (Mary Sakkis) και Πολύτιμη Τσενεσίδη (Polytimi Tsenesidis) για τα πολλά χρόνια αφοσιωμένης προσφοράς τους και ακούραστης εργασίας τους στο σχολείο και την κοινότητα.

Η εκδήλωση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Πέτρος Πατρίδης. Μεταξύ των παρόντων ήταν ο αρχιμανδρίτης, Νεκτάριος Παπαζαφειρόπουλος, ο π. Αναστάσιος Πουράκης, ο π. Βασίλειος Λουρος, ο κ. Βαν Χριστάκος, πρόεδρος του ενοριακού συμβουλίου και ο ευεργέτης και πρόεδρος του ΔΣ του σχολείου, κ. Νίκος Ανδριώτης.

Η Μελίνα Τσιροπούλου τραγούδησε τον εθνικό ύμνο. Ο κ. Χριστάκος καλωσόρισε τους ομογενείς, ενώ ακολούθησε χαιρετισμούς του αρχιμανδρίτη. Ο πρόεδρος της επιτροπής της εκδήλωσης, Νίκος Γαβαλάς και ο συμπρόεδρος, Νικήτας Θεολογίτης απεύθυναν επίσης χαιρετισμό. Δεν έλειψε το χορευτικό κομμάτι, υπό τους ήχους του DJ Αλεξ Κραμπης.

 

Ομογένεια: Τιμή από τον Αγιο Δημήτριο Αστόριας σε γυναίκες ομογενείς

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.