Με την προτροπή του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου και κατόπιν πρόσκλησης του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μαγνησίας κ. Χριστοδούλου και υπευθύνου νεότητας του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Χριστού Kogarah Σύδνεϋ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος μίλησε στη νεολαία της ενορίας-κοινότητας την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022.

Πολλά ήταν τα νέα παιδιά και οι φοιτητές που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρόσκληση της Εκκλησίας και προσήλθαν στην όμορφη αυτή παρέα πνευματικής συζήτησης και γνωριμίας.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στα παιδιά για την αξία της Καινής Διαθήκης τονίζοντας τους τη σπουδαιότητα της και προτρέποντας τους να ανατρέχουν σ’ αυτήν προκειμένου να βρίσκουν την αλήθεια της πίστεως μας.

Στη συνέχεια αναπτύχθηκε ένας γόνιμος διάλογος, με τα παριστάμενα παιδιά να θέτουν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους, ενώ ο Θεοφιλέστατος κ. Χριστόδουλος και ο εφημέριος π. Αθανάσιος ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ανταπόκριση του να επικοινωνήσει με τους νέους της ενορίας τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.