Κατευθυντήριες γραμμές για μια υγιή πνευματική ανατροφή των παιδιών θα δώσει ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου κατά την ομιλία του στη Σχολή Γονέων της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ.

Ο Αιδεσιμ. Πρωτ. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου, Διδάκτωρ Θεολογίας στον τομέα της Λειτουργικής και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών, θα αναπτύξει το θέμα: «Πνευματική ανατροφή των παιδιών – Λειτουργικό φρόνημα». Η ομιλία θα μεταδοθεί μέσω της σελίδας της Ιεράς Μητρόπολης στο Facebook (δεν απαιτείται λογαριασμός στο Facebook για την παρακολούθηση της ομιλίας).

Υπενθυμίζεται ότι λόγω των έκτακτων συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία, η συνάντηση αυτή, καθώς και οι επόμενες συναντήσεις της Σχολής Γονέων, δεν θα πραγματοποιούνται διά ζώσης, αλλά θα μεταδίδονται διαδικτυακά από τη σελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως στο Facebook. Για την διευκόλυνσή σας, μπορείτε μεταβείτε απευθείας στην διαδικτυακή ομιλία, πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.