Ομαδική βάπτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Ανατολική Ιάβα, η οποία αποτελεί ένα από τα νησιά της Ινδονησίας, στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Μποϊολάλι.

Κατά τη διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Μποϊολάλι της Ανατολικής Ιάβας, ο οποίος ανεγέρθηκε το 2006 με ευγενική χορηγία ανώνυμης δωρήτριας του Ιεραποστολικού Συνδέσμου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα τέσσερεις αδελφοί μας, που έλαβαν τα χριστιανικά ονόματα Στέφανος, Λυδία, Αθανάσιος και Ξένια.

Είχε προηγηθεί, βεβαίως, η απαραίτητη κατήχησή τους με συναντήσεις που πραγματοποιούσαμε άλλοτε δια ζώσης και άλλοτε μέσω του διαδικτύου, κατά τις οποίες οι κατηχητές προσπάθησαν να λύσουν όλες τις απορίες τους για την Ορθόδοξη χριστιανική διδασκαλία.

“Αυτά είναι τα μικρά και ασήμαντα γεγονότα που μας ενισχύουν και μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο της Ιεραποστολής στην Ινδονησία με την δική σας συμπαράσταση και στήριξη. Εύχεσθε και προσεύχεσθε ο Πανάγαθος Θεός μας να ευλογεί τους νεοφωτίστους και να φωτίζει τα διαβήματά τους στους δύσκολους αυτούς καιρούς που διερχόμαστε”, έγραψε στη σελίδα “Ιεραπόστολος” ο π. Τιμόθεος Τζόκο.

Η φωτογραφία από την ομαδική βάπτιση στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου στο Μποϊολάλι.

ope

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.