Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει για άλλη μια φορά η επίθεση που έλαβε χώρα απόψε στις 10 το βράδυ εναντίον του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Πριν λίγο οι υπεύθυνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενώ αύριο θα προσκομίσουν το πόρισμα του τεχνικού τμήματος της εταιρίας στη δικαιοσύνη.

Το ιστορικό:

Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ONLINE, εξαιτίας της συχνότητας με την οποία ανεβάζει δημοσιεύσεις, έχει προσλάβει εταιρία για να προωθεί αυτές τι δημοσιεύσεις σχεδόν κάθε λεπτό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα στις 10 το βράδυ παρατηρήθηκε παρόμοιο συμβάν με τις προηγούμενες φορές. Συγχρονισμένα εκατοντάδες IP (προσωπικές διευθύνσεις χρηστών) έκαναν ταυτόχρονα αιτήματα για spam σε άρθρα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, της εταιρίας που τα προωθεί και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα να σβηστούν προσωρινά αρκετά άρθρα.

Το τεχνικό τμήμα κατάφερε να εντοπίσει δυο IP τα οποία ταυτοποιήθηκαν και με τις προηγούμενες επιθέσεις στην εφημερίδα.

Πρόκειται για ip χηστών που γράφουν υπέρ ενώσεων άθεων, χρησιμοποιώντας ψευδείς λογαριασμούς και εναντίον του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στις δράσεις της εφημερίδος, όπως στο Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά, και στο Λέμε ΟΧΙ στην υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Οι ως άνω προσωπικές διευθύνσεις που υπάρχουν πλέον στο πόρισμα των τεχνικών, θα κατατεθούν εκ νέου στη δίωξη.

Αυτά προς ενημέρωση των αναγνωστών.

Το Νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Και καλα θα κανετε !!! γιατι το εχουν παρακανει ας ασχολιθουν με τα δικα τους θεματα ως αθεοι και ας αφησουν της χριστιανικες σελιδες να κανουν το θεαρεστο εργο τους