Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Φθιώτιδος:

Η Ομάδα Διακονίας Ασθενών της Ιεράς Μητροπόλεως μας με επικεφαλής τον Υπεύθυνο π. Γεώργιο Κάλλο επισκέφθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων τους ασθενείς όλων των τμημάτων του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, προκειμένου αυτή την Αγία ημέρα να ευχηθούν στους ασθενείς, τους συνοδούς και το προσωπικό Χρόνια πολλά, καθώς και να μεταφέρουν τη χαρά της Γεννήσεως του Χριστού δίδοντας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία στους ασθενείς.

Τα μέλη της Ο.Δ.Α. μοίρασαν σε όλους μαζί με τις ευχές τους, την εινόνα της Γεννήσεως και γλυκίσματα.

Όλοι υποδέχτηκαν τα μέλη της ομάδας διακονίας με χαρά και ανταπέδωσαν τις εγκάρδιες ευχές τους.

Η Ομάδα Διακονίας Ασθενών της Μητρόπολης Φθιώτιδος στο Νοσοκομείο Λαμίας Η Ομάδα Διακονίας Ασθενών της Μητρόπολης Φθιώτιδος στο Νοσοκομείο Λαμίας

 

Ανακοίνωση:

Η Ιερά Μητρόπολις Φθιώτιδος με την ευκαιρία των Εορτών του αγίου Δωδεκαημέρου μας προσκαλεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 5:00 το απόγευμα, στην Πρωτοχρονιάτικη Εκδήλωση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου «Μέριμνα Γήρατος Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα Σπερχειάδος», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο σαλόνι του Ιδρύματος.

Την αγιοβασιλόπιτα θα ευλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος θα χαιρετίσει την Εκδήλωση.

Η Εκδήλωση επίσης θα περιλαμβάνει Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδια, τα οποία θα αποδώσουν μέλη του Παραρτήματος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής στη Μακρακώμη καθώς και η χορωδία του Ιερού Ναού Ευαγγελιστού Λουκά Πολιούχου Λαμίας, υπό την Διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού της Σχολής κ. Αναργύρου Βλάχου.

Προσκαλείται το Χριστεπώνυμο πλήρωμα και οι φίλοι του Ιδρύματος να συμμετάσχουν στην ως άνω εόρτια Εκδήλωση τιμώντας με την παρουσία τους και δίνοντας χαρά στους τροφίμους.

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.