Η Ιερά μας Μητρόπολη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διεξήγαγε Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις προβλημάτων ψυχικής υγείας».

Οι συνεδρίες του Σεμιναρίου έλαβαν χώρα στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 16-18.

Το Επιμορφωτικό Σεμινάριο είχε την έναρξή του τη Δεύτερα 2 Νοεμβρίου 2020, όπου τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο στον οποίο παρέστη και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Αναπληρωτής Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών .

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκαν τρεις εισηγήσεις, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, ο οποίος κήρυξε την έναρξη του σεμιναρίου και ανέπτυξε το περιεχόμενο και τους στόχους του καταρτισθέντος προγράμματος, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγο Αλεξανδράκη και από τον κ. Λάζαρο Σιάντση, Κλινικό Ψυχολόγο και κάτοχο Μεταπτυχιακού Διπλώματος Παιδαγωγικής, με θέμα: «Ιστορία των κοινωνικών και θρησκευτικών αντιλήψεων απέναντι στην ψυχική νόσο. Η προκατάληψη και το στίγμα σήμερα».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.