Πατριαρχείο Μόσχας - Στον Ιερό Ναό Παναγίας Ιβήρων της πρωτεύουσας των Φιλιππίνων Μανίλα τέλεσε Θεία Λειτουργία στις 30 Ιουνίου 2018 ο Αρχιεπίσκοπος Σολνετσνογκόρσκ Σέργιος, Υπεύθυνος των παροικιών του Πατριαρχείου Μόσχας στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Ασία.

Επίσης συλλειτούργσαν ο Ιερομόναχος Πιτιρίμ, Υπεύθυνος της ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σιγκαπούρης, ο Ιερομόναχος Αλέξιος, αποσπασμένος κληρικός της επαρχίας Σουΐσκ της Ρωσικής Εκκλησίας, ο Ιερομόναχος Φίλιππος Μπαλινγκίτ, Προϊστάμενος της Ιεραποστολής της Ρωσικής Υπερορίου Εκκλησίας στι Φιλιππίνες και ο Ιεροδιάκονος Ιουβενάλιος Λαπσίν, κληρικός του Ι. Ναού Αγίας Τριάδος Οστάνκινο Μόσχας.

Η Θεία Σύναξη τελέσθκε στην Εκκλησιαστική Σλαβονική, στη γλώσσα Ταγκάλογκ και στην Αγγλική γλώσσα.

Σε ανάμνηση της κοινής προσευχής ο Σεβασμιώτατος κ. Σέργις δώρησε εικόνα της Παναγίας Ιβήρων, ενθύμια από τη Ρωσία και εικονίτσες της Θεοτόκου με ευλογία από πίσω του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών Κυρίλλου.

Μετά τη λήξη της ακολουθίας ο Αρχιεπίσκοπος Σέργιος τέλεσε το βάπτισμα του νηπίου Αλεξάνδρας.
Αυθημερόν η αντιπροσωπεία της Ρωσικής Εκκλησία με επικεφαλής τον Αρχιεπίσκοπος Σολνετσνογκόρσκ Σέργιο αναχώρησε για Σιγκαπούρη.

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Σολνετσνογκόρσκ Σεργίου στις Φιλιππίνες

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.