Μετά την επιτυχή πραγματοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας που έλαβε χώρα με πρωτοβουλία του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, στο Κέντρο Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», με την πολύτιμη συνεργασία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ», το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ευγένιο για την πατρική ευλογία και την αμέριστη στήριξη που παρείχε σε αυτήν την προσπάθεια.

Ευχαριστίες πολλές αξίζουν στους άμεσους συνεργούς αυτής της προσπάθειας που είναι τα μέλη του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνης.

Ακόμα το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί για την στήριξη και την καλή τους συνεργασία τον Αιδεσ. Πρωτ. Νικόλαο Νικηφόρο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως, τον Αιδεσ. Πρωτ. Γεώργιο Γαλεράκη, Διευθυντή του Κέντρου Πολιτισμικής και Κοινωνικής Διακονίας «ΘΕΟΜΗΤΩΡ», μαζί με τον συνεργάτη του Ιερομόναχο Θεολόγο Παπαλεβυζάκη, καθώς καί τον κ. Νικόλαο Κουλεντάκη, Πρόεδρο, και όλα τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Ρεθύμνης «ΔΟΤΕΣ ΖΩΗΣ».

Ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ήλθαν και αιμοδότησαν, κληρικούς και λαϊκούς, καθώς και εκείνους που με την παρουσία τους στήριξαν ηθικά την προσπάθεια αυτή, η οποία είχε ως σκοπό την ανάδειξη της σπουδαιότητας προσφοράς αίματος στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστίες εκφράζονται ακόμη στους αιμοδότες του Χορευτικού Ομίλου «Νικηφόρος Φωκάς» του κ. Σταύρου Νικηφόρου, που εδρεύει στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνης, και στον εκπρόσωπο του Συλλόγου Ρεθυμνίων Ασφαλιστών κ. Κώστα Ροδινό, που στήριξαν έμπρακτα την προσπάθειά μας.

Τέλος, ιδιαιτέρως ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου τις τοπικές Εφημερίδες «Κρητική Επιθεώρηση» και «Ρεθεμνιώτικα Νέα» για την δωρεάν προβολή της αιμοδοσίας, καθώς και το CATERING SERVICES του κ. Χρήστου Παπαδοπετράκη για την δωρεάν προσφορά του πλούσιου κεράσματος σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.