Με την βοήθεια του Θεού και τη δωρεά ανώνυμης κυρίας από την Αυστραλία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στον νέο Ιερό Ναό της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος στη Βόρειο Μαδαγασκάρη.

Ο ιεραποστολικός άθλος, που πραγματοποιείται στην ορθόδοξη Μητρόπολη της Β. Μαδαγασκάρης υπό την εποπτεία αλλά και την προσωπική προσφορά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου είναι τεράστιος.

Το ιεραποστολικό πρόγραμμα του Σεβασμιωτάτου στηρίζεται σε τρεις άξονες. Την φιλανθρωπία, την διάσωση του ιερού Ευαγγελίου και την ανέγερση ιερών ναών.

«Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν με τον covid19, την έλλειψη προσωπικού, αλλά και την μεγάλη οικονομική δυσχέρεια που αντιμετωπίζουμε σαν μητρόπολη, τα έργα ολοκληρώνονται και πολλαπλασιάζονται με την βοήθεια και την μεσολάβηση του μεγάλου Θεού. Ένας ακόμη ναός τελείωσε και άμεσα θα παραδοθεί στους χριστιανούς που λαχταρούν να λειτουργηθούν. Όλοι οι ιεροί ναοί είναι δημιουργήματα από προσφορές Ελλήνων για την σκοπό αυτό. Χρήματα Ελλήνων από Ελλάδα, Κύπρο, Αυστραλία, Αμερική και Καναδά. Χρήματα που προσφέρονται αποκλειστικά και μόνον για ανέγερση ιερού Ναού, ως Τάμα, άλλωστε οι περισσότεροι από εμάς έχουμε γνώση από την δύναμη ενός τάματος. Ο Θεός να τους ευλογεί και να μας ευλογεί όλους, π. Παναγιώτης Παπαϊωάννου», γράφει η σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης των Φίλων της Ιεραποστολής Β. Μαδαγασκάρης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.