Με την προβλεπόμενη επιτυχία και τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για τον κορωνοϊό ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου Σεμιναρίου Εθελοντικής Διακονίας Ογκολογικών Ασθενών, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στον Ι.Ν. Αγ. Αικατερίνης Ιλίου.

Μάλιστα, οι εργασίες συνέπεσαν με την εορτή του Αγίου, Ενδόξου, Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά του Ιατρού.

Η εκδήλωση άρχισε με την τέλεση του Αγιασμού. Ακολούθησε η ομιλία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΚΚΑΚΗ, Ιατρού Ακτινοθεραπευτού-Ογκολόγου, με θέμα: «Spiritual support (=πνευματική υποστηρικτική αγωγή) σε χρόνια νοσήματα», και η ενημέρωση για το σωματείο «Πορεία Ζωής», από τον Αξιότιμο Αντιπρόεδρο του Σωματείου κ. Στέφανο Τζέλη. Την προεδρεία και τον συντονισμό της συζήτησης είχε ο Αξιότιμος κ. Καρβούνης Νικόλαος, Ιατρός, Ογκολόγος, τ. Περιφερειάρχης Πειραιώς και Νήσων.

Ο Υπεύθυνος του Σεμιναρίου και Προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Γαβριήλ Ασπρολούπος, έκλεισε την εκδήλωση και πρόσφερε «αντίδωρα» αγάπης προς τους προσκεκλημένους ομιλητές. Βιογραφικό και στοιχεία του ομιλητού ανέγνωσε ο Υπεύθυνος του Σεμιναρίου π. Ιωαννίκιος Γιαννόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως, Διευθυντής Γραφείου Νεότητος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.