ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE καλεί όλους τους αναγνώστες του, τους χιλιάδες Έλληνες που καθημερινά το τιμούν με το να ενημερώνονται από την εφημερίδα, σε πανστρατιά για τη Μακεδονία μας. Αύριο είναι η μάχη όλων των μαχών.

Ο κύβος ερρίφθη σεβαστοί πατέρες και αγαπητοί αναγνώστες. Η Μακεδονία μας ξεπουλιέται.

Έπειτα από διάφορες μεθοδεύσεις αρκετών μηνών, μετά από έντονο παρασκήνιο, σε λίγα εικοσιτετράωρα ο πρωθυπουργός της χώρας θα μεταβεί στις Πρέσπες όπου θα επικυρώσει μια επαίσχυντη συμφωνία, την παραχώρηση του όρου Μακεδονία στα Σκόπια.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η παρουσία κάθε Έλληνα πολίτη αύριο στις 7 στο Σύνταγμα, στο Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη περισσότερο από ποτέ.

Έχουμε ιερό χρέος να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε την πρόθεση αυτή της κυβέρνησης, όχι για να εξυπηρετήσουμε πολιτικά συμφέροντα, αλλά για να προασπίσουμε τα εθνικά μας δίκαια.

Κάθε ένας από εμάς οφείλει να κάνει το χρέος του προς τη μητέρα πατρίδα. Να διαδηλώσουμε εν ειρήνη. Να δηλώσουμε παρών για τη Μακεδονία μας.

Να διδάξουμε στα παιδιά μας ότι δεν παραδίδουμε τα όπλα αμαχητί.

Σε ότι μας αφορά ως ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, κάναμε όλον αυτόν τον καιρό ό,τι περνούσε από το χέρι μας, είτε για να πιέσουμε, είτε για να προειδοποιήσουμε.

Αύριο θα είμαστε εκεί, μαζί σας. Θα δώσουμε τη μητέρα των μαχών μαζί. Κλήρος και λαός, εις σάρκα μια, για τη Μακεδονία μας.

Να μη λείψει κανείς. Το χρωστάμε στα παιδιά μας.

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.