Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τον 7ο Παλαμήδειο Άθλο, που διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στο Ναύπλιο.

Ο αγώνας εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την άλωση του Παλαμηδίου και την απελευθέρωση της πόλης ,είναι μάλιστα ο μοναδικός στην Ελλάδα με τρέξιμο μέσα σε κάστρο.
Στον , ιδιαίτερα δύσκολο ΄΄Παλαμήδειο Άθλο΄΄ θα συμμετάσχουν 300, περίπου, αθλητές ( είναι το ανώτατο όριο συμμετοχών για τις συνθήκες του αγώνα) ενώ θα προηγηθούν τα αγωνίσματα των δέκα, πέντε χιλιομέτρων και 1.500 μέτρων, μέσα στην πόλη του Ναυπλίου.

Τιμούμε τον άθλο του Σταικόπουλου και των άλλων αγωνιστών που απελευθέρωσαν το Παλαμήδι πριν 200 χρόνια ( 30 Νοέμβρη 1822) και αγωνιζόμαστε για τον προσωπικό μας άθλο , τρέχοντας στο κάστρο , δήλωσε ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος , συμπληρώνοντας ότι το μυστικό της επιτυχίας του θεσμού είναι το ότι τον αγκάλιασε η τοπική κοινωνία.

Μέρος των εσόδων του ΄΄Παλαμήδειου Άθλου΄΄ θα δοθεί στον σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας, ενώ σημαντική είναι η συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του κ. Ιωάννη Μαντζούνη ,του ΣΕΓΑΣ, της Τροχαίας Ναυπλίου ,της πυροσβεστικής και του Λιμενικού και πολλών εθελοντών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.