Οι νέοι του Προμηθέα κατέκτησαν το έπαθλο στο 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (Υ16).

Μαζί με την οικογένεια του «Προμηθέα» χαιρόμαστε όλοι και συγχαίρομε τα παιδιά που ανεδείχθησαν πρωταθλητές, όπως και όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.

Οι νέοι νικητές, επεσκέφθησαν την Πέμπτη, 9.9.2021, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, προκειμένου να υποβάλλουν τα σέβη τους και να πάρουν την ευλογία του.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τα παιδιά για την διάκριση και την επιτυχία τους, τους επήνεσε για το ήθος και την σεμνότητά τους και τους συνεβούλευσε να συνεχίσουν με ζήλο και ενθουσιασμό να αγωνίζωνται όχι μόνο στο στίβο του μπάσκετ, αλλά και γενικώτερα στο στίβο της ζωής, η οποία ανοίγεται μπροστά τους και μάλιστα με πολλές προκλήσεις.

Εξέφρασε επίσης την συγκίνησή του και τον έπαινο στα παιδιά γιατί είναι κοντά στην Εκκλησία και ο, τι κάνουν το επιτυγχάνουν με την χάρη του Θεού και την βοήθεια της Παναγίας μας και του Αγίου Ανδρέου, που τα ευλογούν και τα ενισχύουν πνευματικά.

«Συνεχίστε να αγωνίζεστε τον αγώνα τον καλό, διότι είστε η χρυσή ελπίδα για το μέλλον της πόλεώς μας, της Πατρίδος μας, της κοινωνίας μας» ετόνισε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος προσέφερε στα παιδιά από μία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.