Το μήνυμα πως οι ομογενείς γίνονται η «φωνή» μας στα πέρατα του κόσμου, αυτές τις κρίσιμες ώρες για τη χώρα μας, εν μέσω εντάσεων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις λόγω των παράνομων και προκλητικών ενεργειών της Άγκυρας, εκπέμπει ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης.

Ο υφυπουργός τονίζει τη διαρκή εγρήγορση των ομογενών, επισημαίνοντας ότι διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στη διάδοση των θέσεων της Ελλάδας, προς όφελος της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Παράλληλα, αναφέρεται και στο κρίσιμο ζήτημα της ψήφου των ομογενών, ανοίγοντας «παράθυρο» σε περαιτέρω τροποποιήσεις του σχετικού νόμου, ενώ ο ίδιος δηλώνει πως σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή, η οποία θα διευκολύνει την εγγραφή των Ελλήνων του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίζουν σε ειδικά εκλογικά τμήματα του τόπου κατοικίας τους.

Τέλος, ο υφυπουργός, ενόψει της άφιξης της νέας χρονιάς υπό τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και στη χώρα μας εν μέσω πανδημίας, στέλνει μήνυμα ενότητας, υπογραμμίζοντας πως οι Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, μπορούν να καταφέρουν πολλά όλοι μαζί σαν γροθιά.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.