Ο πατέρας Ιωάννης Φωτόπουλος μίλησε στην κάμερα του Εκκλησία Online κατά τη διάρκεια της πορείας Λέμε ΟΧΙ στα Νέα Θρησκευτικά.

Όπως είχε ανακοινωθεί η πορεία συγκεντρώθηκε την Δευτέρα 23-10-2017 στις 18.30, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου με τελικό προορισμό το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων. Η πορεία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία παρουσία άνω των 5000 ανθρώπων.

Ο λόγος του περιεκτικός και σύντομος αντικατόπτριζε την εικόνα της πορείας αλλά έδινε και ένα μήνυμα για το μέλλον και την συνέχεια της προσπάθειας που μόλις άρχισε.

Οι δηλώσεις του πατέρα Ιωάννη:

Γύρω στις 5000 άνθρωποι έχουνε μαζευτεί και με ενθουσιασμό, με συνθήματα εναντιώνονται στο νέο πρόγραμμα των Θρησκευτικών.
Είναι μία ελπίδα και για το μέλλον.
Η συσπείρωση του λαού μας γύρω από αυτά τα φλέγοντα θέματα μπορεί να έχει πολύ καλά αποτελέσματα. Αρκεί να μείνουμε ενωμένοι, με φρόνημα ορθόδοξο και ελληνικό.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε το βίντεο από την πορεία:

Παίρνουμε πρωτοβουλία για το μέλλον των παιδιών μας.

Ο κύβος ερρίφθη. Μετά από χιλιάδες διαμαρτυρίες-καταγγελίες πολιτών, γονέων κάθε κοινωνικού στρώματος, ελήφθη η πρωτοβουλία οργάνωσης μιας ειρηνικής πορείας διαμαρτυρίας που θα ξεκινά από το Δημαρχείο Αμαρουσίου και θα καταλήγει στο Υπουργείο Παιδείας.

Στόχος αυτής της κίνησης είναι να σκύψει η κυβέρνηση σοβαρά πάνω από το δίκαιο αίτημα γονέων από όλη την Ελλάδα οι οποίοι επιθυμώντας να διατηρήσουν αλώβητη τη θρησκευτική ταυτότητα των ιδίων αλλά και κυρίως των παιδιών τους αιτούνται ειρηνικά την απόσυρση των βιβλίων των θρησκευτικών.

Την πορεία διοργάνωσαν οι:

  • Εστία Πατερικών Μελετών
  • Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων
  • Ενωμένη Ρωμηοσύνη
  • Πανελλήνια Ένωση Φίλων των Πολυτέκνων

Για μας και για τα παιδιά μας.

Επίσημη σελίδα πρωτοβουλίας Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

https://www.facebook.com/lemeOXIsnt/

Πείτε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Δε μένουμε θεατές, Λέμε ΟΧΙ στα νέα Θρησκευτικά

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.