ΟΑΣΘ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: Δείτε πως θα κινηθούν τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ για τα Θεοφάνεια 2019 στα αστικά λεωφορεία. Κανένα λεωφορείο του ΟΑΣΘ δεν εκτελούσε δρομολόγια από νωρίς το πρωί λόγω των καιρικών συνθηκών. Όπως είπε η Κατερίνα Σίσκου, διευθύντρια κίνησης στον ΟΑΣΘ, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, έχουν πάρει εντολή από την πολιτική προστασία να μην βγουν τα λεωφορεία μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν με αλυσίδες γιατί αν σε κάποιο σημείο του δρόμου δεν υπάρχει χιόνι ή πάγος υπάρχει ο κίνδυνος να «διαλυθούν» σε περίπτωση που «βρουν» άσφαλτο.

Σε πολλά σημεία η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι απαραίτητη.

Ενδεικτικά κάποια σημεία του οδικού δικτύου που εντοπίζεται μεγάλο πρόβλημα είναι η Λαγκαδα, ενώ ανατολικά της Γεωργικής Σχολής, τα Πράσινα Φανάρια και η Στροφή Ρυσίου.

Οι δρόμοι στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι ανοιχτοί και η κυκλοφορία γίνεται με αντιολισθητικές αλυσίδες ενώ μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης η κυκλοφορία στις κεντρικές αρτηρίες γίνεται κανονικά σήμερα και αύριο Θεοφάνεια.

Μέχρι στιγμής έχουν πέσει 200 τόνοι αλάτι και αυτή τη στιγμή δουλεύουν 11 υδροφόρες και 11 αλατιέρες καθώς και όλο το προσωπικό της υπηρεσίας για να βελτιώσουν την κατάσταση στους δρόμους της πόλης.Ε

Είναι ανοιχτοί οι παράλληλοι οδικοί άξονες στο κέντρο της πόλης όπως η Β. Ολγας, η Τσιμισκή, η Εγνατία , η Κασσάνδρου, η Ολυμπιάδος, ενώ είναι προσβάσιμα όλα τα νοσοκομεία που βρίσκονται εντός των ορίων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.