ΟΑΣΘ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ 2019: Από χθες το βράδυ 4 Ιανουαρίου 2019, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια προς το Λειβάδι και την Περιστερά ενώ διακόπηκε και η γραμμή προς τον Άγιο Αντώνιο και το Μονοπήγαδο. Άνοιξαν σύμφωνα με πληροφορίες πριν λίγο τα πρώτα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που είχαν ακινητοποιηθεί από τα χιόνια τώρα Θεοφάνεια 2019, ημέρα που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι.

Ο ΟΑΣΘ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τη μη εκτέλεση των δρομολογίων, λόγω της κακοκαιρίας σήμερα Θεοφάνεια 2019.

Η ανακοίνωση:

Βασική επιδίωξη του ΟΑΣΘ είναι να διεξάγεται ομαλά το συγκοινωνιακό έργο, με σεβασμό στις προσπάθειες να καθαριστεί το οδικό δίκτυο αλλά και στην ασφαλή μετακίνηση του επιβατικού κοινού και των εργαζομένων.

Σε όλη τη διάρκεια της νύχτας καταβλήθηκαν προσπάθειες ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα ο στόλος και το προσωπικό του Οργανισμού. Οι συνθήκες παραμένουν δύσκολες στα αμαξοστάσια και στην πόλη».

«Ήδη έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται ορισμένα δρομολόγια στη γραμμή 01Χ προς και από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» καθώς και στις γραμμές 32, 27, 28, 57, 25, 12, 2Κ, 3Κ και 10.

Επίσης έχουν ξεκινήσει δρομολόγια στα λεωφορεία και στις γραμμές της Καλαμαριάς.

Όσο οι καιρικές συνθήκες και η κατάσταση του οδικού δικτύου το επιτρέπουν, έχει διασφαλιστεί η ετοιμότητα ώστε να ξεκινήσουν σταδιακά να πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα δρομολόγια» συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει:

«Η διοίκηση του ΟΑΣΘ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου ώστε να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του συγκοινωνιακού έργου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.