ΟΑΣΘ ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Κρύο και βροχές φέρνει ο καιρός στη Θεσσαλονίκη και πολλά δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΘ έχουν τροποποιήσει το πρόγραμμά τους. Από τον ΟΑΣΘ ανακοινώθηκε ότι η Πολιτιστική Γραμμή Νο 50, σήμερα 9 Ιανουαρίου 2019, δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια, λόγω της νέας χιονόπτωσης και της ολισθηρότητας των οδών διέλευσης της γραμμής, στην Άνω Πόλη.

Στη γραμμή 69 (Α.Σ. ΙΚΕΑ – Επανομή), το λεωφορείο δεν εκτελεί δρομολόγιο προς Αγιονέρι, στη γραμμή 85 (Λαγκαδάς – Θεσσαλονίκη) δεν πραγματοποιούνται στάσεις στη Νικόπολη, τα Στεφάνια και το Λευκοχώρι, στη γραμμή 86 (Θεσσαλονίκη – Λαγκαδίκια), το λεωφορείο δεν εισέρχεται στο Αρδαμέρι και το Βασιλούδι, στη γραμμή 87 (Θεσσαλονίκη – Βασιλικά), δεν πραγματοποιείται το δρομολόγιο προς Περιστερά, Λιβάδι, Μονοπήγαδο και Αγ. Αντώνιο και στη γραμμή 89Β (Κουφάλια- ‘Αγιος Αθανάσιος- ΚΤΕΛ), το αστικό λεωφορείο δεν περνάει από το Τουράκι και τον Πάλιουρα.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη φέρνει χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας, σε περιοχές της Ηπείρου με υψόμετρο πάνω από 300 περίπου μέτρα, καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης.

Τροποποιήσεις παρατηρούνται σήμερα Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ ενώ κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη, παρά τη χιονόπτωση που παρατηρείται από νωρίς το πρωί.

Προβλήματα καταγράφονται στην κυκλοφορία εξαιτίας του χιονιού που συνεχίζει να πέφτει και του παγετού που υπάρχει στο οδόστρωμα από την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών επηρεάζοντας τα δρομολόγια λεωφορείων του ΟΑΣΘ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.