ΟΑΣΘ ΑΠΕΡΓΙΑ: Ανεστάλη η απεργία στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ που ήταν προγραμματισμένη και για σήμερα Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου. Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι αναστέλλει τις κινητοποιήσεις του, εξέδωσε το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των εργαζομένων.

ΟΑΣΘ: Η ανακοίνωση των εργαζομένων στα λεωφορεία.

Το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Αστική Συγκοινωνία Θεσσαλονίκης, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι οι εργαζόμενοι στην συγκοινωνία είναι ευαισθητοποιημένοι στον κοινωνικό τους ρόλο της εξυπηρέτησης και δεν διακατέχονται από σύνδρομο απεργιομανίας, μετά από αποδοχή του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών του αιτήματος μας για άμεση συνάντηση προς συζήτηση και εξεύρεση λύσεων για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στην συγκοινωνία της πόλης μας, ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι αναστέλλουμε την απεργία και τις κινητοποιήσεις μας και ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Σήμερα Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018 η συγκοινωνία θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε αντίθεση με την αρχικώς εξαγγελόμενη στάση εργασίας από τις 19.00 έως πέρας”, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στα άρθρα:

ΟΑΣΘ Απεργία: Κανονικά τα δρομολόγια μετά τη στάση εργασίας

ΟΑΣΘ Απεργία – Προς αναστολή η στάση εργασίας στα λεωφορεία

Απεργία: Στάση εργασίας ΟΑΣΘ – 5 Οκτωβρίου

ΟΑΣΘ Απεργία – Ποια λεωφορεία δεν κινούνται αύριο

Απεργία ΟΑΣΘ: Χωρίς λεωφορεία σήμερα 4 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη

 

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.