ΟΑΣΘ ΑΠΕΡΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: Αναστέλλεται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η προγραμματισμένη απεργία - στάση εργασίας του ΟΑΣΘ στα λεωφορεία για σήμερα το απόγευμα σύμφωνα με δηλώσεις του υπευθύνου. Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης εξέφρασε την πρόθεσή του να εισηγηθεί την αναστολή των σημερινών απογευματινών κινητοποιήσεων έκανε γνωστή μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4 FM».

5 Οκτωβρίου – «Μετά τη χθεσινή επικοινωνία με τον υπουργό Μεταφορών, σήμερα το πρωί στο γραφείο θα συνεδριάσουμε για να δούμε την αναστολή των απογευματινών κινητοποιήσεων γιατί σε λίγο θα γίνει μια επικοινωνία για να γίνει συνάντηση με τον υπουργό», σημείωσε νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε απεργία από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00, ενώ η απογευματινή στάση εργασίας έχει οριστεί από τις 19.00 έως το τέλος της βάρδιας.

Αναμένεται, λοιπόν, επίσημη ενημέρωση για το αν θα κυκλοφορήσουν λεωφορεία απόψε το βράδυ στην πόλη.

Το Συνδικάτο θα συνεδριάσει για να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις του, ανάλογα και με την απαντηση που θα έχει λαβει απο το αρμόδιο υπουργείο, καθώς οι εργαζόμενοι έχουν ηδη ζητήσει κατ’ ιδιαν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στα λεωφορεία, καταγγέλλουν για αυταρχισμό τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος όπως τονίζουν δεν έκανε διάλογο με τους εργαζόμενους.

Παράλληλα χαρακτηρίζουν την τροπολογία πρόχειρη, ακατανόητη και ανεδαφική, ενώ τονίζουν ότι θα επιδεινώσει τα υπάρχοντα προβλήματα και θα αύξηση το κόστος μετακίνησης των επιβατών.

Για κινητοποίηση πέραν από τις 5 Οκτωβρίου θα υπάρξει ειδοποίηση.

Απεργία: Στάση εργασίας ΟΑΣΘ – 5 Οκτωβρίου

 

 

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.