Προ των πυλών είναι η έκδοση της προκήρυξη για την κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ που θα δημιουργήσει 25.000 νέες θέσεις εργασίας με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας. Σύμφωνα με το Proson.gr, η σχετική προκήρυξη θα δημοσιευθεί τέλος του μήνα ή το πολύ στις αρχές του επόμενου.

Το σχετικό ΦΕΚ έχει δημοσιευθεί από τον Δεκέμβριο του 2021 και τώρα ο ΟΑΕΔ καταρτίζει την Δημόσια Πρόσκληση η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του Proson.gr θα βγει τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου.

Οι αιτήσεις θα γίνονται με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ θα δημιουργήσει 25.000 νέες θέσεις εργασίας σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών και συναφείς φορείς.

Η διάρκεια του προγράμματος θα ορίζεται σε 8 μήνες, ενώ ο μισθός των απασχολούμενων διαμορφώνεται με βάση τον νέο κατώτατο μισθό των 663 ευρώ που θα ισχύει από 1η Ιανουαρίου 2022.

Πώς κατανέμονται οι 25.000 θέσεις εργασίας

Οι 20.397 θέσεις αφορούν Δήμους.
Οι 2.566 θέσεις αφορούν Περιφέρειες
Οι 1.689 θέσεις αφορούν λοιπούς φορείς και Υπουργεία (Εργασίας, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ναυτιλίας, και Εκκλησία)
Οι 348 θέσεις αφορούν Αποκεντρωμένες Διοικήσεις (πρώην Νομαρχιακές αυτοδιοικήσεις).

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.