ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ : Σήμερα, Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού - ΟΑΕΔ, μετά την παράταση του προγράμματος για τις αιτήσεις συμμετοχής ξενοδοχείων, καταλυμάτων και ακτοπλοϊών εταιρειών.

Έπειτα από τις αιτήσεις των δικαιούχων που ξεπέρασαν τις 457.000 ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης προχώρησε στην ενίσχυση του προϋπολογισμού του προγράμματος κατά 7 εκατ. ευρώ αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των διαθέσιμων επιταγών κατά 70.000, επιπλέον των 300.000 επιταγών που είχαν ήδη ανακοινωθεί. Συνολικά, θα χορηγηθούν 370.000 επιταγές.

Πάροχοι

Η δήλωση συμμετοχής από τους παρόχους γίνεται αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ στην διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoikoinonikou-tourismou

ΟΑΕΔ: Ειδικό Επίδομα 720 ευρώ. Δικαιούχοι, Αίτηση και Προϋποθέσεις. Δείτε σε βίντεο πως θα κάνετε την αίτηση για το ειδικό βοήθημα του ΟΑΕΔ. Διαβάστε στο άρθρο παρακάτω αν δικαιούστε το έκτακτο βοήθημα έως 720 ευρώ.

Την πρόσληψη 220 νέων υπαλλήλων, μέσω προκήρυξης ΣΟΧ του ΑΣΕΠ, ανακοίνωσεη Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτεύουσας Α.Ε. (ΕΥΔΑΠ).

Μέσω του νέου διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό 8 διαφορετικών ειδικοτήτων των κατηγοριών Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

ΑΣΕΠ – Oι νέες προσλήψεις αφορούν τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας και Φωκίδας

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από σήμερα Πέμπτη, 9 Ιουλίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.