ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός 2019, πότε θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή για το επίδομα ενοικίου του ΟΠΕΚΑ και ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ.

Δικαιούχοι-Κοινωνικός τουρισμός

είχαν 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ (με κρατήσεις υπέρ Εργατικής Εστίας) ή
έλαβαν από τον ΟΑΕΔ 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
έλαβαν τακτική επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
συγκεντρώνουν 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας), καθώς και εγγεγραμμένοι άνεργοι/ες στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων

Υπενθυμίζεται ότι οι διακοπές με το πρόγραμμα επιδότησης μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1 Αυγούστου 2019 έως τις 31 Ιουλίου 2020 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.

Πότε θα πληρωθεί το επίδομα ενοικίου.

Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια:

Στην ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τους πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων, το προσωρινό μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων, τον προσωρινό πίνακα αποκλειομένων και τον πίνακα μη επιλεγόμενων δικαιούχων. Μπορούν επίσης να δουν το προσωρινό μητρώο παρόχων και τον προσωρινό πίνακα Αποκλειομένων Παρόχων.

• από μία έως δέκα διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα των νήσων Λέσβου, Λέρου, Σάμου, Χίου και Κω ή

• από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, όταν επιλεχθούν για διακοπές τουριστικά καταλύματα της υπόλοιπης Ελλάδας.

Δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού τα προσωρινά αποτελέσματα για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ-Ξεκινούν διορισμοί στην 3Κ

Στο ΑΣΕΠ έχουν υποβληθεί αυτή την ώρα, 520 Αιτήσεις Θεραπείας που ζητούν επαναξιολόγηση υποψηφιότητας με βάση τις ατομικές ειδοποιήσεις- αποφάσεις που έχει στείλει το ΑΣΕΠ σε 30.000 υποψηφίους.

Στόχος του ΑΣΕΠ είναι η σταδιακή εξέταση των Αιτήσεων Θεραπείας από τα τέλη Ιουλίου, ώστε ο διαγωνισμός να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.