ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ: Ποιες είναι οι νέες πληρωμές ΟΠΕΚΕΠΕ. Ποιες είναι οι νέες προκηρύξεις που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ, πότε θα πληρωθεί το ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και ποιες είναι οι βάσεις για τις Πανελλήνιες 2019.

ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21.

Στο 3ο επιστημονικό πεδίο Σπουδών Υγείας και Ζωής οι περισσότερες σχολές είναι υψηλόβαθμες και «μεσαίες» βαθμολογίες συναντάμε κυρίως στις κοινές σχολές που συμπεριλαμβάνονται και στο 2ο επιστημονικό πεδίο θετικών επιστημών.

ΒΑΣΕΙΣ 2019-εκτιμήσεις: Στις εκτιμήσεις των βάσεων δεν περιλαμβάνονται οι σχολές των πρώην ΤΕΙ που αναβαθμίσθηκαν σε Πανεπιστήμια καθώς και οι νέες σχολές που δημιουργήθηκαν γιατί είτε δεν υπάρχουν βάσεις, είτε άλλαξε η ονομασία τους.

Πανελλήνιες βάσεις 2019

ΒΑΣΕΙΣ 2019-εκτιμήσεις: Στο πεδίο αυτό διατέθηκαν φέτος οι περισσότερες θέσεις από τις 4.000 περίπου που δόθηκαν σε όλα τα επιστημονικά πεδία και εδώ καταγράφονται οι πιο πολλές Σχολές, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την περιφέρεια, οπότε και εκτός αστικών κέντρων αναμένεται μείωση των βαθμολογικών «εισιτηρίων» για την είσοδο στην ανώτατη εκπαίδευση της χώρας.

Στις εκτιμήσεις των βάσεων για Πανελλήνιες δεν περιλαμβάνονται οι σχολές των πρώην ΤΕΙ που αναβαθμίσθηκαν σε Πανεπιστήμια καθώς και οι νέες σχολές που δημιουργήθηκαν γιατί είτε δεν υπάρχουν βάσεις, είτε άλλαξε η ονομασία τους.

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Ο αριθμός των υποψηφίων που θα στείλει τον φάκελο με τα δικαιολογητικά ξεπερνά τις 3.000.

Μοναδικό εμπόδιο για την άμεση δημοσιοποίηση του πίνακα είναι η κορύφωση των καλοκαιρινών αδειών.

Ωστόσο, είναι πιθανόν από μέρα σε μέρα, ιδιαίτερα μετά τις 15 Αυγούστου, να ανακοινωθούν τα ονόματα.

ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.