ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2019: Δημοσιεύθηκαν αισίως τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός 2019. Διαβάστε πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις ΙΚΑ.

Μπείτε τώρα στο oaed.gr για να δείτε τα αποτελέσματα του προγράμματος ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός 2019.

Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στην ειδική ενότητα για τον Κοινωνικό Τουρισμό. Πότε θα πληρωθεί επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού. ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός ΟΠΕΚΑ.

OAED κοινωνικός τουρισμός: Οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν πενθήμερη διαμονή σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια ή και κάμπινγκ από τη λίστα σε πολλούς προορισμούς, όπως τη Νάξο, τη Θάσο, την Κέρκυρα, την Κάρπαθο, την Κεφαλλονιά, την Κρήτη, τη Λευκάδα, κλπ.

ΟΑΕΔ κοινωνικός τουρισμός: Οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων θα αναρτηθούν στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στην ειδική ενότητα για τον Κοινωνικό Τουρισμό.
Στην ίδια ιστοσελίδα θα αναρτηθούν και οι πίνακες Αποκλειόμενων από το πρόγραμμα, λόγω μη επαρκούς μοριοδότησης.

OAED κοινωνικός τουρισμός: Τα προσωρινά αποτελέσματα με τους δικαιούχους για δωρεάν διακοπές, αλλά και τα τουριστικά καταλύματα, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, ανήρτησε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Αυγούστου ΙΚΑ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.