ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΟΑΕΔ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ : Παράταση κοινωφελούς εργασίας και ΑΣΕΠ προκηρύξεις. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το επίδομα γέννας και το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης 2019.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Αλλαγές στον πίνακα κατάταξης, όπως αυτός προέκυψε από τα δηλωθέντα στοιχεία των υποψηφίων στην ηλεκτρονική αίτηση, προκύπτουν από τον έλεγχο των φακέλων.

Αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στην κατάταξη των υποψηφίων, οι οποίες κατά βάση προκύπτουν από την κακή χρήση της ειδικής εμπειρίας.

Οι αλλαγές αυτές επιμηκύνουν το χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων σε τέτοιο βαθμό που αυτή την ώρα ουδείς μπορεί να προσδιορίσει έστω κατά προσέγγιση των έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πρόβλημα που προκύπτει από την αξιοποίηση της ειδικής εμπειρίας είναι διπλό.

Υπάρχουν υποψήφιοι που δηλώνουν ειδική εμπειρία “πατώντας” σε απλές συμβάσεις

Υπάρχουν υποψήφιοι που προσκόμισαν βεβαίωση για ειδική εμπειρία η οποία με ευθύνη των υπηρεσιών δεν είναι ειδική

TAXISNET – τέλη κυκλοφορίας 2020.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ – Ο Διοικητής του ΟΑΕΔ Σπύρος Πρωτοψάλτης δήλωσε ότι

«Η συνέχιση του συγκεκριμένου προγράμματος αποτελεί κυβερνητική επιλογή και λήφθηκε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος ήδη έχουν αποκτήσει συγκεκριμένες δεξιότητες και την απαιτούμενη εμπειρία για να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες σε ανθρώπινο δυναμικό των δομών και των φορέων του ευαίσθητου τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Ο νέος ΟΑΕΔ, με δράσεις εξωστρέφειας, συμπράξεις και με καθημερινή αντίληψη των πραγματικών αναγκών τόσο στον ιδιωτικό τομέα όσο και στο Δημόσιο, είναι εδώ για να δίνει λύσεις στα προβλήματα και στις ανάγκες που παρουσιάζονται σε εθνικό, αλλά και τοπικό επίπεδο».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.