ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΟΑΕΔ: Ταμείο ανεργίας-Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τον ΟΑΕΔ για το προγραμμα κοινωφελής εργασία. Που θα δοθεί παράταση. Πότε θα πληρωθούν προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ.

Όταν δημοσιευθεί στο Εθνικό Τυπογραφείο η ΚΥΑ οι ωφελούμενοι θα κληθούν από τα ΚΠΑ. Αυτό αφορά και όσους η σύμβαση έληξε και έχουν ενταχθεί, ήδη, στο ταμείο αμεργίας

Θα δημοσιευθεί άμεσα, (εντός της ερχόμενης εβδομάδας), η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που αφορά στην 4μηνη παράταση.

Για το πρόγραμμα κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ παρέχονται νέες οδηγίες για την επικείμενη παράταση των συμβάσεων όσων υπηρετούν (ή υπηρέτησαν) σε δήμους και Κέντρα Πρόνοιας, μέσω της Δράσης 8/2018.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία παράταση: Όλοι οι ωφελούμενοι της Δράσης 8/2018 (είτε έχει λήξει η σύμβασή τους είτε όχι) πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στο φορέα τους, προκειμένου να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να γίνει η ανανέωση.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία παράταση: Όλοι οι φορείς απασχόλησης (δήμοι, περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να καλέσουν όλους τους ωφελούμενους της Δράσης 8/2018 για ανανέωση των συμβάσεων.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία παράταση: Τα κεντρικά και περιερειακά γραφεία του ΟΑΕΔ απέστειλαν ρητή οδηγία σε όλους τους δημόσιους φορείς που απασχολούν υπαλλήλους Κοινωφελούς Εργασίας ότι «παρατείνονται μέχρι νεωτέρας οι συμβάσεις» των ωφελούμενων.

ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία παράταση: Δεν έχει εκδοθεί ακόμη Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για την παράταση των συμβάσεων στην κοινωφελή και πιθανότατα αυτό να μην συμβεί.

Σε αυτή την περίπτωση, οι «οδηγίες» του ΟΑΕΔ -που αφορούν τους 30.333 στους ΟΤΑ- θα ενέχουν και ισχύ απόφασης.

Πότε καταβάλλονται προνοιακά επιδόματα ΟΠΕΚΑ.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.