ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τα προγράμματα του ΟΑΕΔ (Κοινωφελής εργασία) και για τις 8933 προσλήψεις. Για την παράταση του προγράμματος ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία, φαίνεται ότι παίζει ρόλο και η επικείμενη ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του πορίσματος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διερεύνησης για τις αιτίες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα που παραδόθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο ΟΑΕΔ προκηρύσσει συνολικά 8933 νέες θέσεις εργασίας στα προγράμματά του για φέτος 2019.

Τα παραπάνω συνετέλεσαν στο να δοθεί παράταση στο προαναφερθέν πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (Κοινωφελής εργασία) απασχολούνται 5.066 ωφελούμενοι, στην αντιπυρική προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων της χώρας και με αυτήν την τροπολογία θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Αρχίζει η κοινωφελής εργασία από τον ΟΑΕΔ και δημιουργούνται 8933 θέσεις εργασίας την ώρα που με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, παίρνει παράταση το πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας.

Οι εργαζόμενοι θα συμβάλουν στην ενίσχυση των δασικών οικοσυστημάτων, στην προστασία των κατοικημένων περιοχών, ενώ θα βοηθήσει και πολλούς συμπολίτες μας να συνεχίσουν την εργασία τους στα δάση και να αποκτήσουν νέες εργασιακές δεξιότητες.

Παράταση επίσης λαμβάνουν αρκετά προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Καρβουνιαρη Ανδριάνα

Να παρακολουθήσω

2

να βγει τωρα το προγραμμα.. να κοψουν το λαιμο τους και να το βγάλουνε.. απο βδομαδα σε βδομαδα το πανε οι αλητες.