ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 2019: Πως κάνουμε αιτήσεις και ποιοι είναι οι δικαιούχοι για προγράμματα ΟΑΕΔ. Ξεκινά η Κοινωφελής εργασία. Η ηµερήσια αµοιβή διαµορφώνεται στα 21,84 ευρώ, ενώ η µηνιαία έως τα 546 ευρώ για όλους. Μέχρι και τον Γενάρη οι αµοιβές ήταν 19,81 ευρώ ηµερησίως και όχι υψηλότερες από 495,25 ευρώ µηνιαίως για ωφελούµενους άνω των 25 ετών, ενώ για τους νεότερους έπεφταν στα 17,27 ευρώ ηµερησίως και όχι υψηλότερες από 431,75 ευρώ µηνιαίως.

Ξεκινά η κοινωφελής εργασία του ΟΑΕΔ για το 2019.

Η πρόβλεψη της προσαύξησης κατά 25% σε περίπτωση βραδινής απασχόλησης, µε αποτέλεσµα οι αποδοχές να διαµορφώνονται σε 27,30 ηµερησίως για βραδινή απασχόληση και όχι υψηλότερες από 682,5 ευρώ µηνιαίως.

Κάνουµε πράξη τη δέσµευσή µας για βελτίωση των µισθών των εργαζοµένων και των νέων.

Με την ίδια τροπολογία προβλέπεται η επέκταση της χρονικής διάρκειας των Προγραµµάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα και για τους ωφελούµενους που απασχολούνται για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστηµάτων της χώρας για το 2019.

Αυτοί που ωφελούνται είναι Έλληνες πολίτες, πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βορειοηπειρώτες, ομογενείς και ομογενείς αλλοδαποί που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, ή ομογενείς εξ Αιγύπτου, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας ούτε η συμπλήρωση ενός (1) έτους από την απόκτηση αυτής, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους (ν.δ. 3832/1958), οι οποίοι ανήκουν σε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.