ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Τα τελευταία έτη έχει παρατηρηθεί πρόβλημα σχετικά με πιστοποιητικά που προσκομίζουν οι συμμετέχοντες σε διαδικασίες πρόσληψης και είναι μεταφρασμένα από δικηγόρο, καθόσον σε αρκετές περιπτώσεις, δικηγόροι, κατά τη μετάφραση, δεν βεβαιώνουν ότι έχουν επαρκή γνώση της γλώσσας από και προς την οποία μεταφράζουν ως έχουν υποχρέωση εκ του άρθρου 36 του Κώδικα Δικηγόρων.

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα για τις 220 προσλήψεις στην Υπηρεσία Ασύλου.

Συγκεκριμένα, θα προσληφθούν απόφοιτοι Πανεπιστημαικής Εκπαίδευσης.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ-ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΕΝΝΑΣ

Στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εργασίας θα εκδοθεί η προκήρυξη για την νέα κοινωφελή εργασία που αφορά την πρόσληψη 36.500 ανέργων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Οι ίδιες πηγές όπως σημείωσαν ότι το πρόγραμμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ετοιμάσιας του από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, οι οποίες επεξεργάζονται τα στοιχεία από τα αιτήματα των φορεών που θα υποδεχτούν τους ωφελούμενους προκειμένου να διαμορφώσουν τις τελικές λίστες των θέσεων εργασίας.

Οι πηγές του υπουργείου Εργασίας, ανέφεραν επίσης ότι το πρόγραμμα έχει εγκριθεί τόσο από το υπουργείο Εσωτερικών, όσο και από το υπουργείο Οικονομικών.

Εφόσον η προκήρυξη εκδοθεί στα τέλη Μαρτίου, οι αιτήσεις θα αρχίσουν αμέσως είτε στις αρχές Απριλίου και θα χρειαστούν περίπου τρείς και πλέον μήνες για την έκδοση των αποτελεσμάτων.

Στη βάση αυτή οι ωφελούμενοι θα πιάσουν δουλειά είτε τον Ιούνιο, είτε στις αρχές Ιουλίου, ώστε να καλύψουν και τις αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού ειδικά των δήμων.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.