Δικαιούχοι τακτικής επιδότησης ανεργίας – έως 798,5 ευρώ (έως 399,25 ευρώ μηνιαίως), προσαυξανόμενο κατά 10% για κάθε προστατευόμενο μέλος.

ΟΑΕΔ Επίδομα ανεργίας : Επίσης νέα δίμηνη παράταση έρχεται και για τους δικαιούχους του επιδόματος ανεργίας των οποίων η επιδότηση έληξε τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Για όσους η επιδότηση έληξε εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος δικαιούνται τώρα να λάβουν επιπλέον δύο μηνιαία επιδόματα. Η δίμηνη παράταση αντιστοιχεί στα εξής ποσά:

-Δικαιούχοι τακτικής επιδότησης ανεργίας – έως 798,5 ευρώ (έως 399,25 ευρώ μηνιαίως), προσαυξανόμενο κατά 10% για κάθε προστατευόμενο μέλος.
-Δικαιούχοι βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολούμενων – έως 720 ευρώ (έως 360 ευρώ μηνιαίως).
-Δικαιούχοι επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας – έως 400 ευρώ (έως 200 ευρώ μηνιαίως).

Τη μείωση του απαιτούμενου αριθμού ενσήμων από 100 σε 50 για το επίδομα ανεργίας στους εποχιακά εργαζόμενους των τουριστικών και των επισιτιστικών επαγγελμάτων ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο της νέας δέσμης μέτρων για την
πανδημία.
Με τη ρύθμιση αυτή πολλοί εποχικοί εργαζόμενοι που απασχολήθηκαν φέτος για λίγο χρονικό διάστημα θα λάβουν το μηνιαίο επίδομα ανεργίας των 399 ευρώ για το διάστημα των 3 μηνών και 5 ημερών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.