ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: Ο χρόνος ανεργίας, ο αριθμός των ανήλικων τέκνων, η πιστοποιημένη εμπειρία και άλλες κοινωνικές ιδιότητες κρίνουν τον διορισμό.

Πατήστε τα ενεργά links και δείτε αναλυτικά, ολόκληρες τις προκηρύξεις (σε παρένθεση η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων):

4 συμβάσεις μέσω ΑΣΕΠ στον ΔΕΔΔΗΕ (23/3)
ΔΕΗ: 17 θέσεις εργασίας μέσω ΑΣΕΠ (23/3)

ΑΣΕΠ: 40 θέσεις στο δήμο Νέστου (23/3)
6 θέσεις εργασίας στο Κιλελέρ (23/3)

Δύο προσλήψεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας (23/3)
Έξι προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο δήμο Θέρμης (23/3)
22 προσλήψεις στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (23/3)

Δύο θέσεις στο δήμο Μυκόνου (26/3)
ΑΣΕΠ: Προσλήψεις στην ΔΕΥΑ Θήβας (27/3)

ΑΣΕΠ: 35 νέες προσλήψεις στην 1η ΥΠΕ (27/3)
23 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στον ΔΕΔΔΗΕ (27/3)
9 συμβάσεις στον δήμο Παύλου Μελά (27/3)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιλογής προσωπικού σε 12 δήμους και φορείς όλης της χώρας.

Συνολικά, θα προσληφθούν 168 υπάλληλοι, διαφόρων ειδικοτήτων και βαθμίδων εκπαίδευσης.

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: «Κατά συνέπεια, μπορώ σήμερα να ανακοινώσω ότι επεκτείνεται ο έκτακτος μισθός των 800 ευρώ έως τα τέλη Απριλίου και σε όσους απασχολούνται σε επιχειρήσεις που εξακολουθούν να λειτουργούν με μείωση του τζίρου τους.

Το μέτρο, λοιπόν, δεν αφορά μόνο τις επιχειρήσεις που ανέστειλαν τη λειτουργία τους, αλλά τη μεγάλη πλειονότητα των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα.

ΟΑΕΔ: Αλλαγές κοινωφελής εργασία 2020

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Των οποίων το κράτος θα καλύψει και όλες τις ασφαλιστικές εισφορές», είπε στο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι την ενίσχυση των 800 ευρώ θα λάβουν και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι της χώρας και για αυτούς θα ανασταλεί επίσης η υποχρέωση καταβολής εισφορών.

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Οκτακόσια ευρώ θα λάβουν και όλοι όσοι απολύθηκαν ή εξαναγκάσθηκαν σε παραίτηση από 1η Μαρτίου μέχρι και χθες.

ΟΑΕΔ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίσης ότι έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος «οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες:

Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς».

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Ο εργοδότης υποχρεούται να δηλώσει τους εργαζόμενους που τελούν σε αναστολή οι συμβάσεις εργασίας τους στο Πληροφοριακό Σύστημα “Εργάνη” και να το γνωστοποιήσει ταυτόχρονα και στους εργαζόμενους του.

Αν ο εργοδότης δεν δηλώσει τους εργαζόμενους που τελούν σε αναστολή οι συμβάσεις εργασίας τους στο “Εργάνη” θα αποκλείεται από την υπαγωγή του στα ευεργετικά μέτρα αναστολής οφειλών, δόσεων και καταβολών προς το δημόσιο.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ : ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2020

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίσης ότι έκτακτο δώρο Πάσχα θα πάρουν φέτος «οι ήρωες με τις πράσινες και τις λευκές μπλούζες:

ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ : Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της χώρας αλλά και οι υπάλληλοι της Πολιτικής Προστασίας, που δουλεύουν νυχθημερόν για να κρατήσουν όλους μας υγιείς».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Πουφλη Θεοδώρα

Πώς μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας....;;;; Για Θεσσαλονίκη ενδιαφερομαι