ΟΑΕΔ: Ξεκινά η κοινωφελής εργασία από τον ΟΑΕΔ και δημιουργούνται 8933 θέσεις εργασίας την ώρα που με τροπολογία που κατέθεσαν στη Βουλή, η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, παίρνει παράταση το πρόγραμμα ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας

Λόγος της παράτασης του προγράμματος ΟΑΕΔ Κοινωφελής εργασία, φαίνεται ότι παίζει ρόλο και η επικείμενη ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, του πορίσματος της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διερεύνησης για τις αιτίες των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα που παραδόθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Καθώς και την εκπόνηση σχεδίου Δράσης στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τα Δάση και των πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Όλα τα παραπάνω συνετέλεσαν στο να δοθεί παράταση στο προαναφερθέν πρόγραμμα. Οι εργαζόμενοι θα συμβάλουν στην ενίσχυση των δασικών οικοσυστημάτων, στην προστασία των κατοικημένων περιοχών, ενώ θα βοηθήσει και πολλούς συμπολίτες μας να συνεχίσουν την εργασία τους στα δάση και να αποκτήσουν νέες εργασιακές δεξιότητες.

Στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (Κοινωφελής εργασία) απασχολούνται 5.066 ωφελούμενοι, στην αντιπυρική προστασία των δασών και των δασικών εκτάσεων της χώρας και με αυτήν την τροπολογία θα έχουν την ευκαιρία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Ο ΟΑΕΔ προκηρύσσει συνολικά 8933 νέες θέσεις εργασίας στα προγράμματά του για φέτος 2019.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.