ΟΑΕΔ: Για τις 8933 θέσεις εργασίας του ΟΑΕΔ, μισθό και έξτρα bonus που φθάνουν στα 6.768 ευρώ θα λάβουν οι επιτυχόντες του νέου προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ (8.933 θέσεις). Πως κάνουμε αιτήσεις για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2019.

Για τον ΟΑΕΔ 8933, όσοι επιλεγούν μπορούν από την επόμενη μέρα και για 6 μήνες να παίρνουν επίδομα 400 ευρώ.

Με το νέο πρόγραμμα οι καθαρές αμοιβές ανά μήνα ανέρχονται στα 546 ευρώ.

Τα αποτελέσματα για τις 8.933 θέσεις αναμένεται να εκδοθούν πριν από το Πάσχα.

Ο ενδιαφερόμενος με την εγγραφή στον ΟΑΕΔ παραλαμβάνει το έγγραφο «Απόδοση στοιχείων ταυτοποίησης στη Διαδικτυακή Πύλη» (κωδικοί πρόσβασης). Μέσω του εγγράφου αυτού ο συναλλασσόμενος μπορεί να κάνει την εγγραφή του στο Πληροφοριακό Σύστημα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών (eServices IIS) του Οργανισμού και να κάνει χρήση ως πιστοποιημένος χρήστης.

Για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2019, τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα ή κριτήρια που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

Για την προκήρυξη ΑΣΕΠ 2Κ/2019, κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε.).

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα και για τις θέσεις Δ.Ε. με κωδ. τίτλου 310 και 314 (β΄ και γ΄ επικουρικός πίνακας), με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ – σελ. 236 του ΦΕΚ).

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.