Η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πρόγραμμα, λήγει αυτόματα μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΟΑΕΔ, ύστερα από την κάλυψη των κατανεμηθεισών θέσεων.

Το πρόγραμμα επιχορηγεί για 12 μήνες εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που προσλαμβάνουν επιδοτούμενους ανέργους με «επιταγές επανένταξης» σε θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Ωφελούμενοι είναι:

Άνεργοι τακτικής επιδότησης στους οποίους υπολείπεται τουλάχιστον το 50% της επιδότησής τους, καθώς και στους επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους, που αποφασίζουν να μετατρέψουν το επίδομα ανεργίας τους σε «επιταγή επανένταξης στην αγορά εργασίας».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 9.200 νέες θέσεις εργασίας με κατώτατο μισθό 830€ και επιδότηση 80% (ανώτατο όριο τα 830 € μηνιαία) για την πρόσληψη επιδοτούμενων ανέργων όλων των ηλικιών, στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου και ενισχυμένου «Προγράμματος μετατροπής της επιδότησης ανεργίας σε επιχορήγηση εργασίας μέσω της επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας» του ΟΑΕΔ.

Λίγο πριν την τελική έκδοσή της βρίσκεται νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 370 υπαλλάηλων στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Με το νέο διαγωνισμό θα υπογραφούν συμβάσεις για 3+3 χρόνια.

Οι προσληφθέντες θα απορροφηθούν στην τεχνική υπηρεσία και τις ειδικές γραμματείες του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για:

τις ειδικότητες που θα ζητηθούν
τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.