Μήνυμα σε όλους τους Έλληνοαυστραλούς έστειλε ο Υπουργός Μετανάστευσης, Υπηκοότητας, Υπηρεσίας Μεταναστών και Πολυπολιτισμικών Υποθέσεων κ. Alex Hawke, για την εορτή του Αγίου Πάσχα.

Ο Υπουργός ευχήθηκε στους ομογενείς ευλογημένο Πάσχα και αναγνώρισε τη συνεισφορά τον Ορθοδόξων στις κοινότητες που κρατά το έθνος ασφαλές».
Μεταξύ άλλων αναφέρει:

Στέλνω τις ευχές μου σε όλους του Χριστιανούς στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο οι οποίοι εορτάζουν το Πάσχα με την Ορθόδοξη παράδοση.

Φέτος, το Ορθόδοξο Πάσχα θα είναι ακόμα πιο χαρούμενο για πολλούς Αυστραλούς που μπορούν τώρα να συγκεντρωθούν και να εορτάσουν την πιο Ιερή στιγμή του Ορθόδοξου Χριστιανισμού με τις οικογένειές τους. Σαν κοινότητα έχουμε υπερβεί πολλά εμπόδια και δράττομαι της ευκαιρίας να αναγνωρίσω τη συνεισφορά των Ορθοδόξων Χριστιανικών Κοινοτήτων στο να διατηρούμε το έθνος μας ασφαλές.

Εμπνεόμενος από το μήνυμα του Πάσχα για ανανέωση, θυσία και την υπόσχεση της συγχώρεσης σας προτρέπω να συνεχίσετε να ασπάζεστε αυτές τις αξίες στην κοινότητα. Η Αυστραλία είναι ευλογημένη με πλούσια διασπορά κουλτούρας και θρησκειών και σαν απεικόνιση οι ύμνοι της Ορθόδοξης Αναστάσεως θα ακουστούν στα Αγγλικά, τα Ελληνικά, τα Σερβικά, τα Αραβικά, τα Ρωσικά, Τα Ουκρανικά, τα Ρουμανικά και άλλες γλώσσες.

Σας εύχομαι ασφαλή και ευλογημένη Ανάσταση.

Χριστός Ανέστη» (ο υπουργός στο μήνυμά του έγραψε Khristós anésti!)

πηγή: greekherald.com

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.