Όπως μας ενημερώνει η Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ελευθερίων.

Ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμά του, σκιαγράφησε την προσωπικότητα του Ζακχαίου υπογραμμίζοντας με έμφαση τη σφοδρή διάθεση της μετανοίας που τον διακατείχε, καθώς και το φλογερό πόθο συνάντησης με το Χριστό.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ,ο Σεβασμιώτατος, ενώπιον του πολυπληθούς εκκλησιάσματος καλωσόρισε τον Πανοσιολογιώτατο π. Γρηγόριο Φραγκάκη, ιεροδιάκονο, Yπογραμματέα του Οικουμενικού Θρόνου.

Ο π. Γρηγόριος συνόδευσε μία ομάδα παιδιών από την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή της Κωνσταντινούπολης και από το Γυμνάσιο Ίμβρου.

Τα παιδιά φιλοξενούνται από τη Μητρόπολη και θα πάρουν μέρος στο 6ο Φεστιβάλ Νεότητας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018, πρώτα ο Θεός, στη Μονή Λαζαριστών.

Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Ο Yπογραμματέας του Οικουμενικού Θρόνου στη Μητρόπολη Νεαπόλεως

 

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.