Σήμερα Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021, επισκέφθηκε τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την Κόρινθο, και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Διονύσιο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τον κ. Υφυπουργό και τον Μητροπολίτη να έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα που άπτονται της σύγχρονης κοινωνικής πραγματικότητας, της τρέχουσας επικαιρότητας αλλά και θέματα που αφορούν τους δύο φορείς που εκπροσωπούν.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Δήμα για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε όπως Κύριος ο Θεός, δια πρεσβειών του Αποστόλου και Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας Παύλου, να τον ενισχύει και να τον δυναμώνει στα απαιτητικά Υπουργικά και Κοινοβουλευτικά καθήκοντα του, διαβεβαιώνοντάς τον ακόμη ότι η Αποστολική Εκκλησία της Κορίνθου, σεβόμενη τις αποφάσεις της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, την ιατρική επιστήμη και την ελευθερία της συνειδήσεως των πιστών της, πράττει πάντοτε το χρέος της ανενδοιάστως.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.