Πραγματοποιήθηκε, την 26η Νοεμβρίου 2018, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, η ετήσια συγκέντρωση του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, εκδήλωση την οποία τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων. Παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ, Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής, ο οποίος αφίχθηκε από την Αθήνα για το σκοπό αυτό. Από τις Αρχές, παρευρέθησαν ο Διοικητής του Δ΄Σ. Στρατού, Αντγος Γεώργιος Καμπάς και κ. Μαρίνος Σδρέβανος, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ξάνθης.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν, ο Υπτγος ε.α Βασίλειος Δαλαμαγκίδης, Πρόεδρος ΤΣ του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Έβρου( Διδυμότειχο) με 3 μέλη, όπως και 110 μέλη όλων των βαθμών του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, οι Πρόεδροι και μέλη των ΔΣ των ‘‘αναδόχων’’ Συλλόγων/Ενώσεων του Ν. Ξάνθης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης, σύλλογοι με τους οποίους το Παράρτημα συνεργάζεται στενά, αφού έχουν ίδιους ή συναφείς Εθνικούς και Κοινωνικούς σκοπούς.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, αφού καλωσόρισε όσους προσήλθαν, τους κάλεσε για ‘’τήρηση 1 σιγή’’ στη Μνήμη του Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα, που εκτελέστηκε ‘’εν ψυχρώ’’, στις 28 Οκτωβρίου 2018, από την Αλβανική Αστυνομία στους Βουλιαράτες.

Στη συνέχεια παρουσίασε τον Απολογισμό του 2018, με τις δραστηριότητες που διοργάνωσε ή συμμετείχε το Παράρτημα, όπως και τον Προγραμματισμό για το 2019, ενώ κατέληξε με διαπιστώσεις και προβληματισμούς, από τα παρατηρούμενα στην Ξάνθη και την ευρύτερη περιοχή .
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ο οποίος ευχαρίστησε το Παράρτημα Ξάνθης και τους αναδόχους συλλόγους, για τη φροντίδα και επιμέλεια των Ιερών Ναών στα Πομακοχώρια, όπως και ο Πρόεδρος του ΔΣ/ΕΑΑΣ, Αντγος ε.α Βασίλειος Ροζής.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.