Στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών διέμεινε από το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουλίου έως το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος.

Τα κορίτσια που φιλοξενούνται εκεί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ενώ ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε τα σπιτάκια που μένουν και μοιράστηκε στιγμές χαράς μαζί τους.

Το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Χρυσόστομος διακόνησε στην κουζίνα της κατασκηνώσεως κάνοντας πράξη τον ευαγγελικό λόγο: «Εἰ τὶς θέλει πρῶτος εἶναι, ἔσται πάντων ἔσχατος καὶ πάντων διάκονος» (Μρκ. 9, 35).

Το μεσημέρι της Κυριακής ο Σεβασμιώτατος διένειμε στην αρχηγό, στα στελέχη και σε όλα τα κορίτσια αναμνηστικό δώρο.

Συνεχάρη επίσης τον επί δεκατέσσερα συνεχή έτη αρχηγό Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γραδούλα, καθώς και όλα τα στελέχη για την ομαλή και ιδιαιτέρως ωφέλιμη για τα παιδιά ζωή της κατασκήνωσης, καθώς και για τον χρόνο που διαθέτουν τα στελέχη για να προσφέρουν την διακονία τους στα παιδιά της Μητροπόλεως μας.

Στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να συμφάγει με τα παιδιά, αλλά και να κάνει εόρτια έκπληξη στην θυγατέρα του π. Γεωργίου για τα γενέθλιά της
Ο Σεπτός μας Ποιμενάρχης έκλεισε τη γιορτή απευθύνοντας αφυπνιστικά μηνύματα προς όλους και συγχαίροντας τα παιδιά για τις δραστηριότητές τους.


Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.