ΑΝΤΕΝΑ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ : Μ.Κίτσου, Ε.Τρίγγου, Κ.Διδασκάλου, Γ.Στάνκογλου, Λ.Κακούρης, Γ.Γάλλος, Π.Ορκόπουλος, Δ.Μιχαλάκη, Θ.Παπαθωμά, Γ.Σουξές, Α.Αλεξανδράκη, Γ.Μακρής, Χρ.Χειλά Φαμέλη, Δ.Γκοτσόπουλος, Α.Ροϊλός, Γ.Κουκουράκης, Χρ.Πλαΐνης, Κ.Δανίκας, Αλ.Καλπακίδης, Γ.Γεροντιδάκης, Μ.Πετεβή, Θ.Κουρλαμπάς, Α.Καβάλη, Κ.Σαββιδάκης, Β.Αλεξανδρής, Δ.Λουκάκη, Ι.Αθανασόπουλος, Μ.Αντουλινάκη, Ε.Καρακάση, Γ.Ηλιόπουλος, Γρ.Γιαννόπουλος, Κ.Δανδουλάκη, Α.Κωνσταντίνου.

Η Ελένη και ο Κυπραίος ζούν μικρές στιγμές ευτυχίας. Η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο παπάς των «Αγριων Μελισσών», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και προέβη σε μια συγκλονιστική ομολογία Πίστεως που αναμένεται να κάνει αύριο το γύρο του διαδικτύου.

Τι είχε πει για την Πίστη του

Ναι, είμαι κοντά στον Θεό, όσο μπορώ και όσο μου επιτρέπετε… Από μικρός ήμουν παπαδάκι στην ενορία μας, πήγαινα στο κατηχητικό, η νονά μου ήταν παπαδιά και ο νονός μου παπάς, οπότε… η σχέση μου με την θρησκεία και τον Θεό είναι πολύ καλή.

Ο παπά-Γρηγόρης είναι ένας πράος χαρακτήρας, που τον συναντάμε συχνότερα στο καφενείο του χωριού να τα λέει με την Βιολέτα, τον Παναγιώτη τον καφετζή, τον Προκόπη τον κουρέα, τον ενωμοτάρχη και τον κοινοτάρχη, είναι ένας χαρακτήρας με αρκετό χιούμορ, αλλά αν χρειαστεί να υψώσει την φωνή για να προλάβει το κακό, θα το κάνει, και το κάνει συχνά στο Διαφάνι…

Τι δήλωσε χθες

Παρακολουθώ εκκλησιαστικούς σταθμούς και γνωρίζω αρκετούς ύμνους.

Πριν πεντέμιση χρόνια έκανα μια εγχείρηση στα πνευμόνια.

Η συνέχεια στο άρθρο Θαύμα του Τιμίου Σταυρού στον Ιερέα από τις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤΕΝΑ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.