Επίκαιρη επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μ.Β κ. Νικήτα στο Ελληνορθόδοξο σχολείο Saint Andrew The Apostle Greek Orthodox School, όπου, θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον Αρχιεπίσκοπο, ο διευθυντής του σχολείου κ. Michael Vassiliou, όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές .

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Επίσκοπος Τροπαίου κ. Αθανάσιος και άλλοι κληρικοί. Επίσης, παρόν ήταν στην αίθουσα και πολιτικοί όπως ο Ελληνοκύπριος βουλευτής Πάμπος Χαραλάμπους και η βουλευτής του Βορείου Λονδίνου Τερέζα Βίλιερς. Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσουμε την θερμή υποδοχή που έκαναν εκπαιδευτικοί και μαθητές στον Αρχιεπίσκοπο, σύντομη ομιλία του διευθυντή του σχολείου , ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του μακαριστού πρώην Αρχιεπισκόπου κ. Γρηγορίου και προσευχή από τους μαθητές του σχολείου.

Στην συνέχεια, ο διευθυντής του σχολείου κ. Michael Vassiliou κάλεσε στο βήμα τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μ.Β κ. Νικήτα, ο οποίος ενθουσιασμένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, στην ομιλία του αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στην Αμερική, για το πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση για τους νέους ανθρώπους, αναφέρθηκε στις σπουδές του στην Αμερική, στην Ρωσία και στην Ελλάδα, έκανε διάλογο και δέχθηκε ερωτήσεις από μαθητές για την ζωή Του, για την Ορθοδοξία, την θρησκεία και πολλά άλλα. Ο Σεβασμιώτατος απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με ευθύ και καθαρό λόγο.

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΕΔΩ ΛΟΝΔΙΝΟ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.