Η ανακοίνωση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων:

Φέρεται εἰς γνῶσιν τῶν ἀδελφῶν Ὀρθοδόξων Ἐκκλησιῶν ὅτι ὁ Ἀρχιμανδρίτης π. Ἀνδρέας Ἀλέμε, καταγόμενος ἐκ Ναζαρέτ, ἔχει λάβει ἀπολυτήριον ἀπό τό Ἑλληνορθόδοξον Πατριαρχεῖον Ἱεροσολύμων καί δέν ἀνήκει πλέον εἰς αὐτό.

Ἐκ τῆς Ἀρχιγραμματείας.

Αυτά έγραφε το άρθρο της ΕΚΚΛΗΣΙΑonline για τον Αρχιμανδρίτη:

“22 Εβραίοι επιβάτες πανικοβλήθηκαν κ φώναζαν θα πεθάνουμε θα πεθάνουμε, εκτός ενός ορθόδοξου αρχιμανδρίτη από την Ναζαρέτ Πατήρ Ανδρέα ο οποίος έκανε ακλόνητος κομποσκοίνι λέγοντας την ευχή.

Τελειώνει αισίως η πτήση κ ο πιλότος φιλά ευλαβικά το χέρι του Αρχιμανδρίτη και προφανώς ταραγμένος του ζητά με επιμονή να του πει «Που είναι ο γέροντας που καθόταν δίπλα του (δίπλα στον Αρχιμανδρίτη)»
του απαντά ο Αρχιμανδρίτης πως:

Δεν υπήρχε κανένας γέροντας δίπλα του!

Ο πιλότος τα έχασε του λέει:

Ένας κοντός πολύ αδύνατος με άσπρα γένια γεροντάκος, αυτός μου κρατούσε τα χέρια, αυτός μας έσωσε.
Τότε του δείχνει ο Αρχιμανδρίτης την φωτογραφία του γέροντα Εφραίμ του Φιλοθεΐτη κ νυν Αριζονίτη κ τότε μένει έκθαμβος ο πιλότος. Ζει ο γέροντας μας άγιος θαυματουργεί κ μας βοηθά! Ας είναι ευλογημένος στους αιώνες των αιώνων αμήν.”

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/o-gerontas-efrem-esose-lipothymo-piloto-tis-ptisis-apo-larnaka-stin-chaifa-ti-deftera-091017/

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Αναρωτιέμαι γιατί τέτοιος πόλεμος προς τον Αρχ. π. Εφραίμ της Αριζόνας; Τι κακό έκανε αυτός ο άγιος άνθρωπος που ο μεγαλοδύναμος Θεός μας μέσω αυτού του γέροντος δείχνει πόση χάρη κ' ευλογία του έχει παραχορήσει. Με αυτόν τον ίδιο τρόπο η εκκλησία και οι λειτουργοί Αυτού καταδίωξαν και τον Αγ. Νεκτάριο. Ίσως θα πρέπει ο λαός να κοιτάξη ποιό βαθιά ως προς την αιτία.

2

Ένα αεροπλάνο το χειρίζονται δύο πιλότοι. Επομένως σε μία έκτακτη ανάγκη π.χ. κάτι πάθει ένας εκ των δύο πιλότων ο άλλος αναλαμβάνει άμεσα τον έλεγχο χωρίς να υπάρξει κίνδυνος για την πτήση και κατά συνέπεια για τους επιβάτες. Η συγκεκριμένη περιγραφή του συμβάντος έχει κενά αλήθειας.....ας προσέχουμε λίγο διότι θαύματα γίνονται αλλά τα κάνει ο Ύψιστος και όχι σεναριογράφοι.