Αναφέρει η Μητρόπολη Σύρου

Μητρόπολη Σύρου: Ο Σύρου Δωρόθεος τίμησε τους συνταξιοδοτηθέντες νοσηλευτές του νοσοκομείου Σύρου

Στον πανηγυρικό Εσπερινό, που τελέσθηκε απόψε στο εορτάζον Παρεκκλήσιο του Αγίου Φιλαρέτου, εντός του Μητροπολιτικού Μεγάρου , στην Ερμούπολη, συνευχήθη ο Σεβασμιώτος κ. Δωρόθεος Β’, ο οποίος, μετά το πέρας της Ακολουθίας, τίμησε με το Σταυρό της Οσίας Μεθοδίας τους 16 Νοσηλεύτριες και Νοσηλευτές του “Βαρδάκειου και Πρώιου Γενικού Νοσοκομείου Σύρου”, που συνταξιοδοτήθηκαν από το 2010 και μετά.

Στην προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτος κ. Δωρόθεος Β’, αφού παραλλήλισε τους Νοσηλευτές με τους Αγγέλους, επέλεξε με τις Παραινέσεις “Προς Νοσοκόμο” του Αγίου Θεοδώρου του Στουδίτη: “Το χρήμα θείον, ασθενών βάρη φέρειν” (έργο θεϊκό να επωμίζεται κανείς τα βάρη των ασθενών).

Μετά την ανάγνωση του τιμητικού πιττακίου από τον Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτος κ. Δωρόθεος Β’ απένειμε, σε κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο και υπό τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των παρισταμένων, τα μετάλλια, τα οποία παρέλαβαν οι τιμώμενοι με εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β’.

Ο Σύρου Δωρόθεος τίμησε τους συνταξιοδοτηθέντες νοσηλευτές του νοσοκομείου Σύρου Ο Σύρου Δωρόθεος τίμησε τους συνταξιοδοτηθέντες νοσηλευτές του νοσοκομείου Σύρου Ο Σύρου Δωρόθεος τίμησε τους συνταξιοδοτηθέντες νοσηλευτές του νοσοκομείου Σύρου Ο Σύρου Δωρόθεος τίμησε τους συνταξιοδοτηθέντες νοσηλευτές του νοσοκομείου Σύρου Ο Σύρου Δωρόθεος τίμησε τους συνταξιοδοτηθέντες νοσηλευτές του νοσοκομείου Σύρου

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.