Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη Σύρου

Μετά από ευγενική πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Ιωάννη Ρούσσου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ μετέβη χθες, άμα τη αφίξει του στην Ερμούπολη, στο εμβληματικό κτήριο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, στην Αίθουσα Συνεδριών του οποίου, με την παρουσία και του εκπροσώπου του Επισκόπου των ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρου, Πανοσιοτ. Αντωνίου, και των μελών του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο συνεδρίαζε από κοινού, μέσω Διαδικτύου, και με τα κατά νήσους Γραφεία του, τέλεσε τον Αγιασμό επί τη ενάρξει των συνεδριάσεων του ΔΣ.

Στην ομιλία του, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄, αφού απηύθυνε τις ευχές του, αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζει σήμερα η Επιχειρηματική δραστηριότητα, λόγω της υπαρχούσης οικονομικής δυσπραγίας και της γενικώτερης οικονομικής κατάστασης, η οποία δεν παρουσιάζει, ακόμα,προοπτικές ανάπτυξης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Είναι θλιβερή η εικόνα που βλέπω στην αγορά της Σύρου, κάθε φορά που την περιδιαβαίνω, να βλέπω κατεβασμένα ρολά και σκοτεινές βιτρίνες, οι οποίες προηγουμένως, έδιναν με τα χρώματα και τα προς διάθεση προϊόντα τους ζωντάνια και αισιοδοξία…

Συγχαίρω τους Καταστηματάρχες μας, οι οποίοι σε πείσμα των καιρών και παρ’ όλες τις δυσκολίες, επιμένουν να κρατούν τα Καταστήματά τους ανοικτά”.

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Διοικητικό Διοικητικό Συμβούλιο και εξέφρασε τη χαρά του, διότι για πρώτη φορά το πλαισιώνουν τόσο πολλοί νέοι άνθρωποι.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ με εγκάρδιους λόγους τιμής και αγάπης.

Ο Σύρου Δωρόθεος τέλεσε τον Αγιασμό στο Επιμελητήριο Κυκλάδων Ο Σύρου Δωρόθεος τέλεσε τον Αγιασμό στο Επιμελητήριο Κυκλάδων Ο Σύρου Δωρόθεος τέλεσε τον Αγιασμό στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.