Γράφει η Μητρόπολη Σύρου

Μητρόπολη Σύρου: Στη δοξολογία των Προστατών της Πυροσβεστικής χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος

Γράφτηκε από τον κ. Αλέξανδρο Μαρκουίζο

Μετά την ανάγνωση της Ημερησίας Διαταγής του Ενδοξωτάτου Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ συνεχάρη και ευχαρίστησε τους άνδρες και τις γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τονίσας ιδιαιτερως τη συμβολή τους στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των καταστρεπτικών πυρκαϊών στη Σύρο το 2016 και της μεγάλης χιονοπτώσεως στην Άνδρο το 2017, και κάλεσε τους παρισταμένους να αναμνησθούν και όσους Πυροσβέστες έχασαν τη ζωή τους, επιτελώντας με θυσιαστικό φρόνημα το καθήκον τους.

Ευχές, ωσαύτως, απηὺθυνε και ο Σεβασμιώτατος κ. Πέτρος.

Το μεσημέρι, ο Σεβασιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ μετέβη στην ιερά νήσο Τήνο, όπου το απόγευμα θα χοροστατήσει στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό επί τη επετείω της Β’ Ευρέσεως της Αγίας Εικόνας και αύριο το πρωί θα ιερουργήσει στον ομώνυμο Ιερό Ναό, τον επιλεγόμενο “Ευαγγελιστράκι” στα Υστέρνια.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Ο Σύρου Δωρόθεος στη δοξολογία για τν εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής Ο Σύρου Δωρόθεος στη δοξολογία για τν εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής Ο Σύρου Δωρόθεος στη δοξολογία για τν εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής Ο Σύρου Δωρόθεος στη δοξολογία για τν εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής Ο Σύρου Δωρόθεος στη δοξολογία για τν εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής Ο Σύρου Δωρόθεος στη δοξολογία για τν εορτή των Προστατών της Πυροσβεστικής

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.