Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´ παρέστη απόψε στην τελετή ανακήρυξης σε Επίτιμο Δημότη Ερμουπόλεως του Επιχειρηματία, Ανωτέρου Τραπεζικού Στελέχους και ενασχοληθέντος με θέματα Ναυτιλίας κ. Στυλιανού Νιώτη, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο ιστορικό Δημαρχείο της Ερμούπολης.

Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός προσεφώνησε τον τιμηθέντα, αναφερθείς με επαινετικούς λόγους στην προσφορά του κ. Στυλιανού Νιώτη στην Τέχνη και τον Πολιτισμό και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Δούναβης ανέγνωσε το σχετικό Πρακτικό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ακολούθως, ο επίτιμος, πλέον, Δημότης Ερμουπόλεως κ. Στυλιανός Νιώτης, αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Σύρου-Ερμούπολης, ανεμνήσθη με συγκίνηση τους διδασκάλους και συμμαθητές του στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερμουπόλεως και ευχαρίστησε την οικογένειά του και τον αδελφό του Εμμανουήλ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´, λαβών τον λόγο, εξήρε την προσφορά του κ. Στυλιανού Νιώτη, τον ευχαρίστησε και τον παρεκάλεσε να συνεχίσει να ευεργετεί τη Σύρο και να προάγει τον πολιτισμό της.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν ο Επίσκοπος ΡΚαθολικών Σύρου Σεβ. κ. Πέτρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης, οι οποίοι συνεχάρησαν τον κ. Στ. Νιώτη και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλοί Ερμουπολίτες.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.